Monday, February 23, 2015

Αποκριάτικες εικόνες στο Λαϊκό γλέντι των Οικογενειών Ουράνιου Τόξου

Οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ο Μητσάρας, η Κούλα Σακούλα, ο Βαγγέλας, η ανεπανάληπτη Μελίτα Σκαμπώ και άλλοι εκλεκτοί λαϊκοί καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο γλέντι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια.
Οι «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» είναι μια ομάδα που αποτελείται από lgbtq γονείς και όλους τους lgbtq που επιθυμούν να γίνουν γονείς ή θέλουν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να μπορούν να γίνουν γονείς εάν το θελήσουν στο μέλλον. Είναι μια ομάδα για ζευγάρια, για μόνους γονείς, για χωρισμένους/ες που έχουν παιδιά αλλά και εκείνους/ες που θέλουν να κάνουν παιδιά. Μια ομάδα για όλα εκείνα τα ζευγάρια που επιθυμούν να κάνουν παιδιά και δεν ξέρουν που να βρουν πληροφορίες, υποστήριξη και αλληλεγγύη. Είναι μια ομάδα για ενήλικα πλέον παιδιά που μεγάλωσαν σε οικογένειες με lgbtq γονείς.
Η ομάδα αυτή προορίζεται για γονείς που έχουν lgbtq παιδιά και επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό τους και να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Επιθυμεί να υποστηρίξει τον αγώνα μας και θέλει να περπατήσει μαζί μας στον δρόμο των διεκδικήσεών μας. Φίλοι των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο μπορούν να γίνουν όσοι πιστεύουν ότι η ποικιλία δεν είναι μόνο μεζές για ούζο αλλά και η ομορφιά των οικογενειών!